Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Truth Matters

Shock and Awe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001609

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

TV-e­lo­ku­va­mai­nen se­lon­te­ko G. W. Bus­hin joh­ta­man Ame­ri­kan tiestä Af­ga­nis­ta­niin ja Ira­kiin vuo­den 2001 WTC-is­kun jäl­keen.

TV-e­lo­ku­va­mai­nen se­lon­te­ko G. W. Bus­hin joh­ta­man Ame­ri­kan tiestä Af­ga­nis­ta­niin ja Ira­kiin vuo­den 2001 WTC-is­kun jäl­keen. Hal­lin­non määrä­tie­toi­nen ku­jan­juok­su Ira­kiin yllät­ti ai­koi­naan mo­net, näin myös elo­ku­van esittämät leh­ti­mie­het, jot­ka kai­ve­le­vat to­tuut­ta hu­hu­jen ta­kaa.
To­si­ta­ri­naan poh­jaa­va elo­ku­va mais­tuu selväjär­ki­seltä ja mil­tei do­ku­men­taa­ri­mai­sel­ta, mut­ta kou­kut­ta­va elo­ku­va tämä ei ole. Sinällään kiin­nos­ta­va ta­ri­na ei tun­nu ker­to­van mitään uut­ta, vaik­ka jou­kos­sa on var­mas­ti fik­tii­vi­siä­kin ele­ment­tejä. Hy­vistä näyt­te­lijöistä huo­li­mat­ta kei­tos jää me­kaa­ni­sek­si ja puo­li­vil­lai­sek­si yri­tyk­sek­si ker­toa kieh­to­vas­ti Don Qui­jo­tea muis­tut­ta­va ta­ri­na Knight Rid­der -toi­mis­ton leh­ti­mie­histä, jot­ka oli­vat yk­sin teo­rian­sa kans­sa muun leh­distön syö­dessä liiak­si hal­lin­non kä­sistä. Lo­pul­ta tuu­li­myl­ly kyllä kaa­tui.

Kuva, ääni & ekstrat

Nätti ja näyttävä kuva on skarppi ja jäsentynyt. Ote on videomainen, mutta lavastusta myöten viitseliäs. Ääniraita luottaa pääosin dialogiin, joka toistuu hieman karkeasti, mutta uskottavasti. Musiikkiraita on läpeensä televisioimainen, ja olisi paremmin kotonaan West Wingin jaksossa kuin täysiverisessö elokuvassa. Ekstroissa hyvä making of -kooste (12 min.), jota ei mainita levyn kannessa. (IJ)
12/08/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy