Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Aliens Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 154 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la.

Kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la. On ol­lut ai­na pa­ha­mai­nei­sen ra­kei­nen. Näyttää nyt sel­vemmältä, mut­ta on edel­leen hie­man sut­tui­nen, mikä lie­nee har­kit­tua – se peittää hal­vat la­vas­teet. Al­ku­peräi­nen ku­vaus- ja teat­te­ri­suh­de oli 1.85:1. Eri­kois­ver­sio, jo­hon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti 17 mi­nuut­tia uut­ta, res­tau­roi­tua ma­te­riaa­lia. Tuo­tan­to­ku­vauk­sia, still­ku­via, oh­jaa­jan haas­tat­te­lu. 8 si­vun tri­via­vih­ko. Muut luon­neh­din­nat, kts. R2 (Suo­mi).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy