Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bounty - kapina laivalla

- The Bounty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Jupiter-ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter-Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rus­tuu Ric­hard Houg­hin kir­jaan "­Cap­tain Bligh and Mis­ter Ch­ris­tian", jon­ka näkö­kul­ma poik­keaa aiem­min fil­ma­tuis­ta ver­siois­ta.

Pe­rus­tuu Ric­hard Houg­hin kir­jaan "Cap­tain Bligh and Mis­ter Ch­ris­tian", jon­ka näkö­kul­ma poik­keaa aiem­min fil­ma­tuis­ta ver­siois­ta. Hen­kilö­ku­vat eivät ole ai­van ste­reo­tyyp­pi­set Ant­ho­ny Hop­kins vs Mel Gib­son -a­se­tel­mas­sa. Hyvä kas­ti aut­taa: Lau­ren­ce Oli­vier, Edward Fox, Liam Nee­som ja Da­niel Day-Lewis. Van­ge­lis vi­rittää sci­fi­mu­sal­laan kat­so­jat vuo­den 1787 Ta­hi­tin tun­nel­miin (sic).
J-D-C Sco­pen laa­ja­ku­va on ty­pis­tet­ty pik­ku­ruu­tuun. Ra­kei­nen ja ko­hi­nai­nen. Mo­no­rai­das­sa on al­keel­li­nen erot­te­lu­ky­ky. Ekst­rois­sa vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy