Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Twelve

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 260418EAN: 6438044254051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Huu­me­dii­le­ri Whi­te Mi­ke järkkää ai­net­ta New Yor­kin val­koi­sel­le ylemmän kes­ki­luo­kan nuo­ri­sol­le.

Huu­me­dii­le­ri Whi­te Mi­ke (C­ha­ce Craw­ford) järkkää ai­net­ta New Yor­kin val­koi­sel­le ylemmän kes­ki­luo­kan nuo­ri­sol­le. Kie­fer Sut­her­lan­din ker­to­ja kul­jet­taa ta­ri­naa teh­den seu­raa­mi­ses­ta tur­han­kin yk­sin­ker­tais­ta. Leik­kaus on mo­der­nia elävää ku­vaa nuo­rem­man val­ta­vir­ran mie­leen. Uu­del­le hyväl­le huu­meel­le on kek­sit­ty ni­mi Twel­ve. Eiköhän elo­ku­van mark­ki­noin­ti­tut­kin­ta­ko­neis­to oli­si päättä­nyt, että sillä ni­mellä on ki­va le­vittää fil­miä.
W­hi­te Mi­ken elämää tark­kail­laan men­nei­syyk­siin as­ti, sa­mal­la nuo­ri­so ry­vet­tyy tren­di­huu­meis­saan. Vaik­ka ku­vio on omal­la ta­val­laan sel­keä, dii­lauk­sen pe­rus­teet esi­tellään, on ko­ko­nai­suus jol­lain ta­voin pe­rus­te­le­ma­ton ja raa­ki­le. Tyhjänpäiväi­nen räis­kintä las­kee lef­fan ker­takäyttö­viih­teen ta­sol­le. Cha­ce Craw­ford on uu­sia kan­kaan­ko­mis­tuk­sia, Emi­ly Mea­de -kau­nis­tuk­sia yhtä kaik­ki. Pin­taa sy­vemmäl­le nuo­ril­la ei vielä pal­jon ole asiaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hienosti määritellyt värit. Epätodellisuutta mukana ripauksittain. Ääniraita tuottaa ääripäitä, kaikki toistuu juuri kuten on hyvä. Lisämatskua ei ole. (VA)
31/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy