Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wall Street - Rahan ja vallan katu - Special Edition

Wall Street - Rahan ja vallan katu Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­nen en­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ka ku­va­si oman maan­sa to­del­li­suut­ta eikä oh­jaa­ja sen jäl­keen men­nyt juu­ri edemmäs ka­laan.

O­li­ver Sto­nen en­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ka ku­va­si oman maan­sa to­del­li­suut­ta eikä oh­jaa­ja sen jäl­keen men­nyt juu­ri edemmäs ka­laan. Sto­nen oma isä työs­ken­te­li ra­ha­ka­dul­la. Ajan­koh­tai­nen yhä, vaik­ka ker­too vuo­des­ta 1985, jol­loin vain fik­suim­mat suo­ma­lai­set tie­sivät, mikä on sisä­pii­ri­ri­kos. Mut­ta koh­ta tak­si­kus­kit­kin al­koi­vat pu­hua HEX-in­dek­sistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Spesiaalipainos, mutta kuva on turhan rakeinen ja siinä on selvää kohinaa. Ääniraita toimii sordiinolla ja sisältää vähän surround-efektejä tai matalaa bassoa. Ekstroissa ovat sentään 45 min. mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita ja kaksi traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy