Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023871

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin si­sar­sa­tu saa kol­man­nen kat­tauk­sen­sa.

Har­ry Pot­te­rin si­sar­sa­tu saa kol­man­nen kat­tauk­sen­sa. Bra­va­dol­la avau­tu­va uu­si kap­pa­le on jän­nittävä, haus­ka ja pai­koin jo­pa kos­ket­ta­va. Sil­ti pa­kah­dut­ta­van ko­mea pa­ket­ti uh­kaa jäädä avaa­mat­ta it­se­riit­toi­sen hah­mo­ka­val­kaa­din sekä yhä hi­taam­paa pe­li­kir­jaa nou­dat­ta­van ja oi­keu­denkäyn­nin ta­voin avau­tu­van ta­ri­nan­ker­ron­nan joh­dos­ta.
Tässä luo­te­taan sii­hen, että kat­so­ja ha­luaa ah­mia jo­kai­sen sa­nan ja kes­ki­tytään tar­joa­maan fa­neil­le se tuh­dein ku­vi­tus. Sääs­te­liääm­pi ja te­hok­kaam­pi ker­ron­ta oli­si nyt kui­ten­kin ol­lut jo pai­kaal­laan. Tämä oli­si myös voi­nut ta­lut­taa vä­hemmän vih­kiy­ty­neet kat­so­jat mu­kaan seik­kai­luun. Sinällään kau­nis epi­so­di uh­kuu rak­kaut­ta ja vank­ku­ma­ton­ta ar­vos­tus­ta nyans­seil­le, mut­ta ei ole sa­man­lai­sis­sa mää­rin na­pak­ka, kou­kut­ta­va tai eteenpäin pyr­kivä ker­to­mus. Taia­no­mai­sin te­hos­tein höys­tet­tynä spek­taak­ke­li­na tämä on to­ki ta­paus.

Kuva

Hengästyttävän upea kuva on terävä, värikylläinen kullan sävyjä myöten ja fantastisen mielikuvituksekas. Satumainen maailma piirtyy elävän rikkaana ja hillittömästä tietokonetehostepitoisuudesta huolimatta arkisen uskottava. Musta on mustaa ja värikartan nyanssit voimakkaasti kohdillaan. Kyseessä on aito 4K, ja tämä näkyy lopputuloksen jokaisella osa-alueella.

Ääni

Napakka ääniraita ei jää kuvaa heikommaksi illuusion luomisessa. Miljöö syntyy virkeästi, tehosteet nappaavat mukaansa ja dialogikin välittyy vaivattomasti.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämä HD-levy tarjoaa elokuvan kaveriksi poistettuja kohtauksia ja sarjan koosteita. (IJ)
25/08/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy