Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hitman: Agent 47

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112724573

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­gent­ti 47 on ge­neet­ti­ses­ti muun­nel­tu su­per­solt­tu, sää­limätön palk­ka­tap­pa­ja, jo­ka päättää tehdä en­tis­ten isän­tiensä uu­det suun­ni­tel­mat tyhjäk­si.

A­gent­ti 47 (Ru­pert Friend) on ge­neet­ti­ses­ti muun­nel­tu su­per­solt­tu, sää­limätön palk­ka­tap­pa­ja, jo­ka päättää tehdä en­tis­ten isän­tiensä uu­det suun­ni­tel­mat tyhjäk­si. Se mi­ten tähän on tul­tu käydään lä­pi al­ku­teks­tien ai­ka­na, ja se mi­ten tässä lo­pul­ta käy on täy­sin yh­den­te­kevää.
Ge­neet­tis­ten toi­min­tajännä­rei­den tuk­ku­kau­pas­ta am­men­ta­va ry­mis­te­ly on tyy­li­puh­das­ta toi­min­nal­lis­ta silmä­kark­kia, mut­ta slii­pat­tu kuo­si, viu­hu­vat gra­fii­kat ja las­kel­moi­tu juo­ni eivät ky­ke­ne peittämään elo­ku­van kun­nian­hi­mo­ton­ta lähtö­koh­taa. Tämä on köyhän mie­hen Ja­son Bour­ne, Ter­mi­na­to­ril­ta lai­na­tuin lisä­maus­tein. Elo­ku­va pe­rus­tuu sa­man­ni­mi­seen tie­to­ko­ne­pe­liin, jo­ta ei ole us­kal­let­tu läh­teä juu­ri­kaan elävöittämään tai taus­toit­ta­maan.

Kuva & ääni

Marco Beltramin musiikkiraita lupaa hyvää lähtökohtaa rymistelylle, mutta nyt anti on parhaimmillaankin hajuttoman geneeristä ja soljuvan vähä-ärsykkeistä. Värikkäin vauhtiviivoin maustettu kuva on tummanpuhuvan synkkä - sisältöönsä nähden jopa tarpeettoman hyvä.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia, making of, kuvagalleria, trailleri ja sarja mainoshenkisyyden kanssa painivia koosteita. (IJ)
28/02/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy