Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dante's Peak

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100145  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun.

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun. Tu­li­vuo­ren ak­ti­voi­tu­mi­nen uh­kaa, mut­ta kau­pun­ki­lai­set eivät ha­lua huo­noa jul­ki­suut­ta. Tois­taa Tap­pa­ja­hain tee­mo­ja. Jän­nittävä. Ei no­jaa yhtä vah­vas­ti laa­vaan kuin Vol­ca­no, jo­ka on ur­baa­ni ta­ri­na. Tämä lie­nee sit­ten maa­lais­ku­vaus.
Oh­jaa­ja har­kit­si ai­koi­naan geo­lo­gin uraa, mistä on var­maan­kin ol­lut etua. Ma­kean ame­rik­ka­lai­nen lop­pu pu­dot­taa pis­teitä. Lap­set saa­vat tie­tys­ti uu­den isän.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Elokuva kulkee surround-efektien varassa. Faktaruutuja, biografiat ja traileri. R1-levyltä löytyy myös DTS. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy