Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Salaisuus pinnan alla

What Lies Beneath 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kyl­py­huo­ne nos­tet­tiin ker­ta­hei­tol­la kau­hu­ku­vas­toon.

Kyl­py­huo­ne nos­tet­tiin ker­ta­hei­tol­la kau­hu­ku­vas­toon. Niitä tar­vit­tiin ku­vauk­sis­sa vii­si kap­pa­let­ta. Myös pei­lit ja ve­si, pe­lot­ta­vat ele­men­tit hyö­dyn­netään. Lop­pu­rat­kai­sus­sa oma­peräi­set het­kensä, mut­ta odo­tuk­sia ei lu­nas­te­ta.
Mic­hel­le Pfeif­fer on par­haim­mil­laan herkkä­vais­toi­se­na vai­mo­na. Har­ri­son Ford py­syt­te­lee ma­nee­ri­sim­mil­lan­sa.
Huo­mio kiin­nit­tyy epäo­len­nai­suuk­siin: Louis Ja­do­tin bur­gun­dia oui­ja-lau­dan ää­rellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Fordin paita värisee pahanlaisesti. Muuten asiallinen, hyvä kuva. Ääniraita tekee elokuvasta astetta hyytävämmän. Kommenttiraita, traileri, 14 min dokumentti, biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy