Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rashomon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1950 Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Criterion) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ro­sawan lä­pi­mur­to­teos.

Ku­ro­sawan lä­pi­mur­to­teos. Ta­val­laan en­nus­ta­va al­le­go­ria oh­jaa­jan myö­hem­min ko­ke­mas­ta koh­te­lus­ta Ja­pa­nis­sa: krii­ti­kot muut­tui­vat suo­sios­sa pais­tat­te­li­joik­si, mut­ta jo­kai­sen pro­jek­tin tiel­le ase­tet­tiin es­teitä. Käyt­ti en­simmäistä ker­taa mo­der­nin ro­maa­ni­tai­teen kei­noa pa­loi­tel­la ta­pah­tu­mat ei-li­neaa­ri­sik­si muis­tu­mik­si, joi­ta ker­ro­taan po­lii­sin kuu­lus­tel­les­sa osa­not­ta­jia sa­mu­rain mur­has­ta ja tämän vai­mon rais­kauk­ses­ta. Mitä lo­pul­ta ta­pah­tui ei ole­kaan tär­keää, jäl­jel­le jää ih­mis­ten tai­pu­mus kau­nis­tel­la to­tuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Hieman printtivikoja. Ekstroissa hieno 28-sivuinen triviavihko, Robert Altmanin intro (7 min.), dokumentti kuvaaja Kazuo Miyagawasta (13 min.) ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy