Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Skeleton Key

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200776EAN: 5050582368789

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri ko­ti­sai­raan­hoi­ta­ja ot­taa vas­taan kuo­le­van mie­hen hoi­to­työn van­has­sa kar­ta­nos­sa New Or­lean­sin ul­ko­puo­lel­la.

Nuo­ri ko­ti­sai­raan­hoi­ta­ja (Ka­te Hud­son) ot­taa vas­taan kuo­le­van mie­hen hoi­to­työn van­has­sa kar­ta­nos­sa New Or­lean­sin ul­ko­puo­lel­la. Ta­lon ylei­sa­vain hou­kut­taa nai­sen tut­ki­maan kar­ta­noa ja sen omis­ta­jien sa­lai­suuk­sia, ar­vat­ta­vin seu­rauk­sin. Hyvä aset­te­lu lo­pun klii­mak­sia koh­ti, mut­ta jän­ni­te jäi puut­tu­maan. Laa­du­kas­ta näyt­te­lijä­työtä lä­pi elo­ku­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasainen, hieman pehmeähkö kuva luonnollisella väripaletilla. Ääniraita vakuuttaa tehollaan ja varsinkin musiikki pitää otteessaan. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (22 min.), tausta- ja kuvausdokumentteja (yht. 45 min.) sekä kaksi traileria. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy