Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

About Last Night...

Muuten, se viimeöinen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93900EAN: 5051162265375

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­dward Zwic­kin esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-­lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä.

E­dward Zwic­kin (mm. In­to­hi­mon tuu­let ja Vii­mei­nen Sa­mu­rai) esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä. Roo­leis­sa De­mi Moo­re ja Rob Lo­ve koh­ti va­ka­vam­paa suh­det­ta pyr­ki­vinä ra­kas­ta­vai­si­na ja Ja­mes Be­lus­hi vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len pe­tol­li­suu­des­ta saar­naa­va­na nais­ten­mie­henä. Pai­koin räävä­sui­nen ja het­kittäin haus­ka elo­ku­va on kaik­ki­ne ko­ti­leik­kei­neen ja ta­va­no­mai­si­ne on­gel­mi­neen lo­pul­ta ai­van pas­se­li ih­mis­suh­ded­raa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva ei loista syväluotaavilla yksityiskohdilla, mutta jälki on miellyttävän jäsentynyttä ja moitteettoman levollista. Etupainotteinen ääniraita on simppeli ja selkeä. Ekstroissa alkuperäinen making of (7 min.) ja hyvä kooste ohjaajan ja pääosan Rob Lowen mietteitä elokuvasta jälkikäteen (HD 42 min.). (IJ)
19/07/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy