Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hide and Seek

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200033EAN: 6438044066555

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­vyttömän huo­nos­ti ker­rot­tu tril­le­ri.

Hä­vyttömän huo­nos­ti ker­rot­tu tril­le­ri. Ro­bert de Ni­ro on hou­ku­tel­tu ural­laan kai­ken­maail­man ros­kae­lo­ku­viin. Vai­mon­sa it­se­mur­han jäl­keen pik­ku­tyttönsä kans­sa maal­le pa­ke­ne­va psy­ko­lo­gi ei saa rau­haa, kun sa­la­peräi­nen Char­lie al­kaa vai­no­ta. Ei ih­me, että ekst­rat pur­sua­vat vaih­toeh­toi­sia ta­ri­noi­ta ja mu­ka­na on myös 40 se­kun­tia pi­dem­pi vaih­toeh­to­leik­kaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vaikka keinotekoista terävöitystä on käytetty yli lain salliman määrän. Keskiverrot ääniraidat. Ekstroissa kommenttiraita, neljä vaihtoehtoista loppua kommentein, 11 min. dokumentti, poistettuja kohtauksia kommentein (19 min.) ja kolme previs-kohtausta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy