Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oikeutta vastaan

True Believer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ja­mes Woods bril­jee­raa hip­pi­su­ku­pol­ven ex-i­ko­ni­na, ih­mi­soi­keuk­sis­ta tais­tel­lee­na la­ki­mie­henä.

Ja­mes Woods bril­jee­raa hip­pi­su­ku­pol­ven ex-i­ko­ni­na, ih­mi­soi­keuk­sis­ta tais­tel­lee­na la­ki­mie­henä. Ko­rea­lai­sen mur­haepäil­lyn ta­paus pa­laut­taa miestä maan pin­nal­le. Pa­ras­ta on se, et­tei ker­ron­ta jää nalk­kiin oi­keus­ta­lol­le.Käännös­vir­he: "Ra­di­kaa­lit pidä­tet­ty Ko­lum­bias­sa". Pitäi­si ol­la: "Co­lum­bian ylio­pis­tol­la".

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy