Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

13. kerros

The Thirteenth Floor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-04351EAN: 5051160247977

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­no­to­del­li­suus­ryppään vä­hi­ten ar­vos­tet­tu tuo­te on it­se asias­sa viehättävä, kos­ka tek­niik­ka ei pur­sui­le yli jo­ka pai­kas­ta.

Kei­no­to­del­li­suus­ryppään (Mat­rix, Exis­tenz, Dark Ci­ty) vä­hi­ten ar­vos­tet­tu tuo­te on it­se asias­sa viehättävä, kos­ka tek­niik­ka ei pur­sui­le yli jo­ka pai­kas­ta. Vuo­teen 1937 si­joi­tet­tu kei­noelämä on ku­vat­tu kau­niis­ti — hie­man haa­lein vä­rein. Gretc­hen Mol on viehättävä, Vin­cent D'O­nof­rio edel­leen ai­kam­me ko­vim­pia näyt­te­lijöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Sisällöllisesti anti on kirkkaasti kiitettävän tasoa, mutta teknisesti liikutaan valitettavasti lähempänä kasia. Kuva ei juurikaan tunnu hyötyvän HD-formaatista, mutta näyttää silti miellyttävän levolliselta ja tyylikkäältä. Ääniraita on upean hiottu kokonaisuus, joka vakuuttaa etenkin musiikin käytöllään ja sävykkäästi tostuvalla dialogillaan. Ekstroissa ohjaajan tietopitoinen, mutta kuivahko kommenttiraita ja musiikkivideo. (PS/IJ)
07/05/2009
07/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy