Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Kong: Skull Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
DTS-HD MA 5.
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si King Kong välttää vii­saas­ti aiem­pien fil­ma­ti­soin­tien tal­laa­mat nur­met ja kes­kit­tyy me­ga­go­ril­lan ko­ti­saa­ren ih­mei­siin.

Uu­si King Kong välttää vii­saas­ti aiem­pien fil­ma­ti­soin­tien tal­laa­mat nur­met ja kes­kit­tyy me­ga­go­ril­lan ko­ti­saa­ren ih­mei­siin. Pe­ter Jack­so­nin ver­sio näyt­ti jo väläyk­sen ta­run­hoh­toi­ses­ta saa­res­ta, mut­ta nyt kas­vu­hor­mo­nin pil­las­ta­mien jät­ti­ko­kois­ten ötököi­den, lis­ko­jen ja mui­den elämän­muo­to­jen kans­sa tehdään tut­ta­vuut­ta to­den teol­la. Siinä si­vus­sa ku­nin­gas Kon­gin roo­li­kin ymmär­retään pa­rem­min.
E­lo­ku­va kes­kit­tyy fan­ta­sian sä­vyttämään spek­taak­ke­liin, jos­sa ih­mi­set ovat pelk­kiä nap­pu­loi­ta. Saa­ren su­per­ko­koi­set ör­kit ja ör­veltäjät ovat ta­ri­nas­sa vä­hintään yhtä suu­res­sa roo­lis­sa kuin Kong, ja saa­rel­le ti­pau­te­tut so­ti­laat ja tie­de­mie­het tässä vä­lissä vuo­ron­perään tut­ki­mus­mat­kai­li­joi­ta ja pik­ku­pur­ta­vaa. Sa­muel L. Jack­son ha­luaa kon­gin pois maa­pal­lol­ta yhtä suu­rel­la in­nol­la kuin käär­meet pois ko­nees­ta siinä yh­dessä aiem­mas­sa elo­ku­vas­saan. John C. Reil­ly puo­les­taan ot­taa osan­sa his­to­rian tuul­ten sii­vellä huu­mo­ril­la. Tom Hidd­les­ton ja lo­put kump­pa­nit kir­mai­le­vat mu­ka­na il­man suu­rem­paa pai­noar­voa.
Lop­pu­tu­lok­se­na on viih­dyttävä ja näyttävä seik­kai­lu, jos­sa draa­ma on­tuu yhtä selväs­ti kuin Ava­ta­ris­sa, mut­ta myös mai­se­mat ovat on­nek­si sa­ma sar­jaa. Oi­keas­taan tämä on kah­den tun­nin fan­ta­sia­mat­ka jän­nittävään koh­tee­seen par­haim­mil­laan.

Kuva & ääni

Kiitettävän värikylläinen ja filmimäisen erotteleva kuva pitää rakeensa kuosissa, mustan tason kunnossa ja detaljit kunniassa. Kyseessä on vivahteikas ja vakaa kuva, joka ei aivan yllä parhaaseen 4K-jälkeen, mutta yritys on hyvä. Kyseessä ei olekaan aito 4K-kuva, sillä elokuva on masteroitu 2K-tasossa. Jylinää ja räiskettä tarjoava ääniraita uhoaa uskottavasti.

Ekstrat

4K-version ekstroissa ohjaajan informatiivinen kommenttiraita. Boksista omalla levyllään löytyvän HD-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja koosteet mm. Kongista, Tom Hiddlestonista ja saarelta tehdyistä leikkireportaaseista. (IJ)
02/08/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy