Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cainen kapina

The Caine Mutiny 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 41166  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä, jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa.

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä (Humph­rey Bo­gart), jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa. Mie­histö epäi­lee kap­tee­nin mie­len­ter­veyttä ja kaap­paa lai­van. Asiaa pui­daan oi­keu­des­sa. Lee Mar­vin vi­lah­taa si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko tekninen taso. Kuvattiin täydellä portilla (1.37:1), mutta DVD:n kuvasuhde on liki sama kuin aikoinaan teattereissa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy