Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lady Bird

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2918Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159580

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

Elokuva

Elämän­ma­kui­nen kas­vu­ta­ri­na tei­ni­tytöstä, jo­ka haa­vei­lee ai­kui­ses­ta elämästä ai­van ai­kui­suu­den kyn­nyk­sellä.

Elämän­ma­kui­nen kas­vu­ta­ri­na tei­ni­tytöstä (Saoir­se Ro­nan), jo­ka haa­vei­lee ai­kui­ses­ta elämästä ai­van ai­kui­suu­den kyn­nyk­sellä. Köy­histä olois­ta huo­li­mat­ta elämä hy­myi­lee, ja vaik­ka kou­lun vii­mei­set päivät tar­joa­vat kier­re­pal­lo­ja tuon tuos­ta säi­lyy ta­ri­nan vi­re po­si­tii­vi­se­na.
Par­haan elo­ku­van Gol­den Glo­ben po­kan­nut ta­ri­na elää rik­kais­ta nyans­seis­ta, jot­ka mais­tu­vat elävästä elämästä poi­mi­tuil­ta ja fil­maat­ti­ses­ti spin­na­tuil­ta. Isä ja poi­ka sa­mas­sa työ­haas­tat­te­lus­sa on tästä mal­lie­si­merk­ki, mut­ta myös jat­ku­vat sa­nan säiläs­ka­bat äi­din kans­sa mais­tu­vat elä­viltä. Oh­jaa­jakä­si­kir­joit­ta­ja Ge­rwi­gin mu­kaan mikään ta­ri­nas­sa ei ole suo­ra­nai­ses­ti tot­ta, mut­ta hä­nen oma elämänsä on ol­lut kai­kes­sa poh­jal­la in­noit­ti­me­na.
Lop­pu­tu­lok­se­na on ma­kean kir­peä ja pii­lo­sen­ti­men­taa­li­nen pa­la elämää tei­ni­tytön sil­min. Ta­pah­tu­mil­le ku­lis­sit an­ta­va Sac­ra­men­to näyttää ko­meal­ta ja ko­ko näyt­te­lijä­kaar­ti Saoir­se Ro­na­nin joh­dol­la on­nis­tuu tu­le­maan ihol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pehmeähkö ja kellertävä, mutta oletettavasti molempia omasta valinnastaan. Seesteinen ääniraita rypee uskottavasti itsesäälissä ja väläyttelee toivoa paremmasta. Ekstroissa hyvä making of -dokumentti (16 min.) ja tekijöiden kommenttiraita (ohjaajan ja kuvaussuunnittelija). (IJ)
10/09/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy