Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Frankenfish

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111405EAN: 5050582308228

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­si­na­mons­te­ripätkä suol­la rel­lestävästä pa­ho­lais­mai­ses­ta ih­meah­ma­tis­ta, jo­ka pal­jas­tuu gee­ni­muun­nel­luk­si käär­meenpääk­si.

Tu­si­na­mons­te­ripätkä suol­la rel­lestävästä pa­ho­lais­mai­ses­ta ih­meah­ma­tis­ta, jo­ka pal­jas­tuu gee­ni­muun­nel­luk­si käär­meenpääk­si (!).
”­Suo ei tar­vit­se ke­nenkään apua tap­pa­mi­ses­sa”, jo­ten lie­nee var­sin selvä, kuin­ka mon­ta tik­kua lau­dal­la lo­pus­sa kel­luu. Tai­ka-a­mu­let­te­ja, pis­too­le­ja ja bi­ki­nejä – kyllähän tätä kat­soo, kun me­no ei ai­van äi­dy lap­sel­li­sek­si leik­ki­mi­sek­si tai tör­keäs­ti ylinäyt­te­le­mi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimiva perustason videototeutus. Kuva on pääosin mukisemattoman selkeä, terävä ja väritoistoltaan hyvä. Ääniraita on puhdas ja dialogiltaan selkeä, mutta videomaisen yksinkertainen ja varsinkin musiikinkäytöltään vaisu. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy