Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Coco & Igor

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 216234EAN: 6416335176244

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­sen mu­sii­kin vil­li-ih­mi­nen Igor St­ra­vins­ky muut­taa per­hei­neen ai­heut­ta­man­sa Kevä­tuh­rin skan­daa­lin jäl­keen 1910-­lu­vun Rans­kas­sa muo­ti- ja ha­jus­teim­pe­riu­miaan luo­van Co­co Cha­ne­lin hoi­viin ja pys­tyy jat­ka­maan venäläi­sen kau­ten­sa suurtöitä.

K­las­si­sen mu­sii­kin vil­li-ih­mi­nen Igor St­ra­vins­ky muut­taa per­hei­neen ai­heut­ta­man­sa Kevä­tuh­rin skan­daa­lin jäl­keen 1910-lu­vun Rans­kas­sa muo­ti- ja ha­jus­teim­pe­riu­miaan luo­van Co­co Cha­ne­lin hoi­viin ja pys­tyy jat­ka­maan venäläi­sen kau­ten­sa suurtöitä. Sai­raal­loi­nen vai­mo muut­taa pian pois las­ten­sa kans­sa, kun sä­veltäjä saa ins­pi­raa­tio­ta muo­ti-i­ko­nin vuo­tees­sa.
K­li­sei­seltä vai­kut­ta­va ase­tel­ma ei kui­ten­kaan ole elo­ku­van pääa­sia. Ti­lan­ne tun­tuu edel­leen ai­ka poik­keuk­sel­li­sel­ta, kos­ka yleensä tai­de­me­se­naat­ti oli mies. Har­voin ku­va­taan kah­den tai­tei­li­jan vä­listä suh­det­ta. Alis­tus­suh­de ei to­teu­du, kos­ka työn lop­pu­tu­lok­set mi­ta­taan ja ih­mis­suh­teet jyrätään ee­tok­sen al­le.
Mads Mik­kel­sen jättää St­ra­vins­kyn kon­ser­va­tii­vi­suu­den ja hii­rimäi­syy­den ku­vaa­mat­ta, eikä pa­ra­dok­sia mu­sii­kin rai­vok­kuu­teen pys­tytä hyö­dyntämään. Roo­li kui­ten­kin on­nis­tuu. An­na Moug­la­lis puo­les­taan on kuin il­met­ty Co­co, vaik­ka har­va tai­taa häntä to­del­la tun­tea. Mo­lem­pien tai­tei­li­joi­den il­mai­sun pe­rus­teet ja te­ma­tiik­ka jäävät har­mil­li­ses­ti si­vuo­saan. Mut­ta vi­suaa­li­suu­des­ta ei ole tin­git­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Varsinkin DTS toistaa ylimnääräisten desibeliensä jykeväittämänä musiikin komeasti. Ekstroissa traileri. (PS)
10/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy