Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anacondas - Trail of Blood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210690EAN: 5051160251615

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuo­le­man­sai­ras mil­jonää­ri toi­voo löytävänsä pa­ran­nus­kei­non kuo­le­mat­to­mis­ta jät­tikäär­meistä, mut­ta run­sais­ta ih­miuh­reis­ta huo­li­mat­ta tu­lok­set jäävät ohuek­si.

Kuo­le­man­sai­ras mil­jonää­ri toi­voo löytävänsä pa­ran­nus­kei­non kuo­le­mat­to­mis­ta jät­tikäär­meistä, mut­ta run­sais­ta ih­miuh­reis­ta huo­li­mat­ta tu­lok­set jäävät ohuek­si. Lie­ro­jah­din neljäs osa am­puu it­seään jal­kaan pait­si epäus­kot­ta­vil­la eri­kois­te­hos­teil­la, myös unet­ta­van hi­taal­la ete­ne­mis­tah­dil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö, videomainen kuva ja hyvä keskitason ääniraita. Ekstraton. (IJ)
27/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy