Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

He vaelsivat auringossa

A Walk in the Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1945Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 206678EAN: 6415018625741

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Koh­tuul­li­ses­sa puo­lik­las­sik­ko­mai­nees­sa pör­his­te­levä Lewis Mi­les­to­nen so­tae­lo­ku­va Sa­ler­non mai­hin­nous­ta on, jää ja tu­lee ole­maan tylsä ku­vaus eri­lai­sis­ta fi­lo­so­fi­sis­ta ti­lois­ta, joi­ta so­ta ai­heut­taa.

Koh­tuul­li­ses­sa puo­lik­las­sik­ko­mai­nees­sa pör­his­te­levä Lewis Mi­les­to­nen so­tae­lo­ku­va Sa­ler­non mai­hin­nous­ta on, jää ja tu­lee ole­maan tylsä ku­vaus eri­lai­sis­ta fi­lo­so­fi­sis­ta ti­lois­ta, joi­ta so­ta ai­heut­taa. Oh­jaa­jan silk­kin­han­sik­kat eivät au­ta, eikä se, että hän tietää klas­si­sen kir­jal­li­suu­den oh­jeen: en­simmäi­set kak­si sa­taa si­vua pitää pan­na pe­rin tylsäs­ti, jot­ta kun­non lu­ki­jat erot­tu­vat hei­kois­ta. Tylsää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kehno kuvan ja äänen laatu. Ei ekstroja. (PS)
18/12/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy