Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gallipoli

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Finnkino Kuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino ) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mitä ih­mettä aust­ra­lia­lai­set te­kivät Tur­kis­sa vuon­na 1915?

Mitä ih­mettä aust­ra­lia­lai­set te­kivät Tur­kis­sa vuon­na 1915? Eivät mitään muu­ta kuin ta­pat­ti­vat tur­haan Län­si-Aust­ra­lian par­haat tu­le­vai­suu­den­toi­vot aut­taak­seen brit­tien mai­hin­nou­sua, jo­ta ei kos­kaan tul­lut. Tun­ne­ta­sol­la vai­kut­ta­va, tur­hia liioit­te­le­mat­ta teh­ty so­ta­ku­vaus. Nuo­ri Mel Gib­son oli juu­ri pa­lan­nut Mad Ma­xin ku­vauk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva toistaa kauniisti Australian aavikot ja Kairon pyramidit. Aavistus kuvakohinaa. Laadukas ääniraita: Albinonin "Adagio" ei ihme kyllä kuulosta kuluneelta. Ekstroihin on tallennettu 8 min. ohjaajan haastattelua ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy