Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pahan oma

The Devil’s Own 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100161EAN: 5051160224275

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ris­ti­rii­tais­ten us­kol­li­suuk­sien ja sym­pa­tioi­den lei­maa­ma ta­ri­na IRA-­ter­ro­ris­tis­ta, jo­ka löytää oh­jus­ten­ha­ku­reis­sul­la ko­din newyor­ki­lais­po­lii­sin luo­ta.

Ris­ti­rii­tais­ten us­kol­li­suuk­sien ja sym­pa­tioi­den lei­maa­ma ta­ri­na IRA-ter­ro­ris­tis­ta (B­rad Pitt), jo­ka löytää oh­jus­ten­ha­ku­reis­sul­la ko­din newyor­ki­lais­po­lii­sin (Har­ri­son Ford) luo­ta. Isätön poi­ka ja po­ja­ton isä lä­hen­tyvät, mikä pistää mo­lem­mat it­se­poh­dis­ke­lun ja vai­kei­den päätös­ten tiel­le konf­lik­tin kä­ris­tyessä. Roo­lei­hin­sa täy­del­li­ses­ti is­tu­vat Har­ri­son Ford ja Brad Pitt kan­ta­vat elo­ku­van, mut­ta myös ta­ri­na on ilah­dut­ta­van to­den­ma­kui­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva piirtää tarkasti niin miljöön kuin ihmiset. Tällä kertaa vakuuttavin elementti on elävän puhtaasti toistuvat Manhattanin pilvenpiirtäjät, mutta myös kasvoista löytyy roimasti enemmän syvyyttä kuin vanhalla DVD:llä, saati sitten ikiaikaisella VHS:llä. Vahva musiikkiraita virittää perustunnelman James Hornerin irlantilaisvivahteisin melodioin ja käyttää valikoituja kappaleita ajatuksella varsinkin alku- ja lopputekstien aikana. Myös tehostepuoli toimii asiallisesti, mutta toimintaelokuva tämä ei varsinaisesti ole, joten tilakuva jää suppeaksi ja basso potkii harvakseltaan. Aiemman DVD:n tavoin tämäkin julkaisu on täysin ekstraton. (IJ)
23/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy