Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dr. Seusin Katti

Dr Seuss’ The Cat in the Hat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 108289EAN: 5050583007465

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

At­lan­tin toi­sel­la puo­len kuu­lui­saan las­ten sa­tuun pe­rus­tu­va opet­ta­vai­nen ko­me­dia si­sa­ruk­sis­ta, joi­den tylsän elämän rai­ta­hat­tui­nen pu­hu­va kat­ti muut­taa.

At­lan­tin toi­sel­la puo­len kuu­lui­saan las­ten sa­tuun pe­rus­tu­va opet­ta­vai­nen ko­me­dia si­sa­ruk­sis­ta, joi­den tylsän elämän rai­ta­hat­tui­nen pu­hu­va kat­ti muut­taa. Ny­kyt­ren­din mu­kai­ses­ti elo­ku­vaan on yri­tet­ty ra­ken­taa myös ai­kui­sil­le oma ker­rok­sen­sa, mikä lie­nee hyvä, sillä ka­tin ajoit­tain haus­ka hul­lut­te­lu saat­tai­si muu­ten tun­tua puu­dut­ta­val­ta. Teks­ti­tyk­sessä elo­ku­vaa on to­sin vie­ty pa­ri as­kel­ta las­te­ne­lo­ku­vai­sem­mak­si, sillä esi­mer­kik­si ”­Lay off the sau­ce” on kään­net­ty ”Vä­hem­pi­kin röyh­keys riittäi­si”, vaik­ka al­ko­ho­lis­ta­han on ky­se. Il­meeltään elo­ku­va muis­tut­taa hie­man lii­kaa pe­rus­ta­son hep­pois­ta, ko­ros­te­tun le­lu­mais­ta jenk­ki­las­ten­lef­faa, mut­ta mikä­li yletön ”ek­top­las­ma” ei häi­rit­se niin vai­ku­tel­maa voi myös sa­noa vä­rikkääk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, värikylläinen mutta ajoittain aavistuksen pehmeähkö kuva, jossa kohinaa esiintyy vain lievästi. Äänipuolella tarjolla on DD5.1-muodossa sekä alkuperäinen englanninkielinen ääniraita että suomeksi ja ruotsiksi dubatut versiot, jotka häviävät alkuperäiselle vain hieman luontevuudessa, mutta ovat muutoin käytännössä aivan yhtä selkeitä ja tilatunnultaan onnistuneita. Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan ja Alec Baldwinin vaatimaton kommenttiraita ja sekalaisia pätkittyä dokumentteja (15 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy