Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Spiral

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 250 minuuttia
Julkaisija: FS Film 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706710150107

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ry­ri­tyk­siä ja po­lii­tik­ko­ja tem­pauk­sil­laan pii­naa­va ano­nyy­mi per­for­mans­si­tai­tei­li­ja Ar­tu­ro pa­nee alul­le kuu­den va­ras­te­tun mes­ta­ri­teok­sen net­tiet­sintä­pe­lin ar­vaa­mat­to­min seu­rauk­sin.

Suu­ry­ri­tyk­siä ja po­lii­tik­ko­ja tem­pauk­sil­laan pii­naa­va ano­nyy­mi per­for­mans­si­tai­tei­li­ja Ar­tu­ro pa­nee alul­le kuu­den va­ras­te­tun mes­ta­ri­teok­sen net­tiet­sintä­pe­lin ar­vaa­mat­to­min seu­rauk­sin. Ai­ka ta­val­la pus­kis­ta tul­lut eu­ro­sar­ja pitää tä­kynään osal­lis­tu­ja­mai­den tun­net­tu­ja näyt­te­lijöitä. Suo­mes­ta mu­ka­na on suo­ra­vii­vai­nen Eu­ro­po­lin et­sivä (Tom­mi Kor­pe­la).
Sar­ja yh­distää ai­ka mie­len­kiin­toi­sia vi­ri­tyk­siä, jos­sa ote­taan kan­taa nuor­ten idea­lis­miin, ny­ky­ka­pi­ta­lis­min röyh­key­teen, tai­de­bis­nek­sen ih­meel­li­syyk­siin ja eu­ro­vir­ka­mies­ten luo­maan by­rok­ra­tiaan, mut­ta to­teu­tus­ta­pa on tur­han ru­tii­ni­noi­mai­nen ja usei­den osal­lis­tu­ja­ta­ho­jen ta­kia komp­ro­mis­si­no­mai­nen kuin Eu­roo­pan neu­vos­ton ko­kous. To­ki tämä on viih­dyttävä sentään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Ääniraita soi metallisin ja kovin soundein, eikä sitä voi soittaa kovin kovalla äänenvoimakkuudella. Kahdella levyllä. Ei ekstroja. (PS)
12/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy