Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Spider-Man - No Way Home

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022447

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämähäk­ki­mies ki­pui­lee pal­jas­tu­neen hen­kilöl­li­syy­tensä kans­sa kun­nes jou­tuu saa­lis­ta­maan me­ta­ver­sestä ka­ran­nei­ta tut­tu­jen pa­his­ten al­te­re­go­ja.

Hämähäk­ki­mies ki­pui­lee pal­jas­tu­neen hen­kilöl­li­syy­tensä kans­sa kun­nes jou­tuu saa­lis­ta­maan me­ta­ver­sestä ka­ran­nei­ta tut­tu­jen pa­his­ten al­te­re­go­ja. Tei­nid­raa­ma ja sar­ja­ku­va-seik­kai­lu lyövät tässä kättä pe­rin vas­taan­sa­no­mat­to­mas­ti, jo­ten seik­kai­lun mu­kaan on nyt help­po an­tau­tua. Hah­mo­jen run­saus ei myöskään nyt tun­nu joh­ta­van sa­man­lai­seen se­ka­me­te­li­sop­paan kuin jos­kus sar­ja­ku­vae­lo­ku­vis­sa aiem­min.
U­sei­ta hämähä­kin­seit­tejä näppäräs­ti yh­distävä ta­ri­na kik­kai­lee mauk­kaas­ti kaik­kien odo­tus­ten lo­mas­sa. Hah­mot ovat elä­viä, te­hos­teet skoo­pil­taan us­kot­ta­via ja ko­ko te­hos­te­sir­kus si­ten san­gen selväpäi­nen. Tämä saat­taa hy­vin­kin ol­la haus­kin ja vet­rein hä­mi­se­lo­ku­va pitkään ai­kaan.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa, jäsentynyt ja elävän värikylläinen. Aito 4K loistaa ulkokuvissa, joissa kaikki rakennusten tiiliverhoilua, kylttien tekstejä ja sekalaisiin paikkoihin ilmestyviä seittejä myöten toistuu erottelevasti. Jokunen tummasävyisempi otos vaikuttaa hitusen puuteroidulta, mutta on edelleen vähintään HD-tasoa.

Ääni

Ääniraita suhtautuu antiinsa yllättävän varautuneesti, mutta tappelut iskevät kotiin ja äänimaisema kaikinpuolin passeli välimuoto realismin ja kosmisuuden väliltä.

Ekstrat

Ekstroissa 80 minuuttia lisukkeita sekalaisten koosteiden muodossa. Lisukkeet löytyvät boksin niin ikään sisältämältä HD-levyltä. (IJ)
06/05/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy