Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

MIB - miehet mustissa – Collector’s Edition

Men In Black 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si vuo­den 2000 odo­te­tuim­mis­ta le­vyistä.

Yk­si vuo­den 2000 odo­te­tuim­mis­ta le­vyistä. Eri­lai­sia la­ji­tyyp­pejä, sci­fiä, bud­dy-bud­dya, po­lii­sie­lo­ku­vaa, har­vi­nai­sen on­nis­tu­nees­ti yh­distävä toi­min­ta­rypäs.
Rick Ba­ke­rin ja ILM:n luo­mat alie­nit ovat lois­ta­via. Toi­min­ta­pa­rin (Tom­my Lee Jo­nes ja Will Smith) ke­mia pe­laa.
Mah­ta­va DV­D9-le­vy, jo­ka kal­pe­nee vain sa­maan ai­kaan jul­kais­tul­le Li­mi­ted edi­tion -ver­siol­le. Se on en­simmäi­nen DV­D18-le­vy Suo­mes­sa: kak­si­ker­rok­si­nen, kak­si­puo­lei­nen le­vy, jol­le mah­tuu neljä ker­taa enemmän ma­te­riaa­lia kuin nor­maa­lis­ti käy­tettäväl­le 4.7 gi­gan le­vyl­le. Li­mi­te­diin kuu­luu myös toi­nen le­vy, jo­ka on mal­lia 9. So­nyn tek­niik­kaan pe­rus­tu­va koo­daus on Co­lum­bial­la ol­lut alan kor­kea­ta­soi­sin­ta ja MIB:iin on sat­sat­tu perä­ti vuo­den työ.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat erinomaiset. Kuva on nuppineulantarkka. Lievästi sanottuna dynaaminen 5.1-ääni pitää valita menusta, muuten päälle tulee DS. CE sisältää enemmän bonusmateriaalia kuin hyväkään erikoisjulkaisu. Ohjaajan audioraita (tekstitys ja kohtausvalikko), trailereita, 23 min ”Metamorphosis”-dokumentti, 7 min featurettedokumentti, neljä poistettua kohtausta, yksi kohtaus ilman CGI-tehosteita, useita kymmeniä stillejä ja tuotantokuvia sekä filmografioita. Voit verrata kohtauksia ja tehostehahmoja storyboardista eri työvaiheiden kautta aina valmiiseen jälkeen. Hauskasti animoidut menut eivät ole tältä planeetalta. Tyyliä, tietoa ja tasapainoa. Kappalehaku on hieman monimutkainen, mutta DVD-levyjen aatelia tämä levy on ilman muuta. Liki pakollinen hankinta, jos haluaa kokea, mihin formaatilla pystytään. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy