Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alvarez Kelly

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam Hol­den toi­mit­taa pih­vi­kar­jaa jen­keil­le, kun etelä­val­tioi­den Ric­hard Wid­mark pa­ni­si mie­hen ruok­ki­maan omiaan.

Wil­liam Hol­den toi­mit­taa pih­vi­kar­jaa jen­keil­le, kun etelä­val­tioi­den Ric­hard Wid­mark pa­ni­si mie­hen ruok­ki­maan omiaan. Ei oh­jaa­jan­sa par­hai­ta. Tylsähkö.
Laa­du­kas Pa­na­vi­sion-ku­va ja toi­mi­va ää­ni­rai­ta. Jenk­ki­kes­to on 116 min, jo­ten tätä on voi­tu lei­ka­ta. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy