Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wall Street

Wall Street - rahan ja vallan katu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95273EAN: 7391772563521

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Wall St­reet oli Oli­ver Sto­nen en­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ka ku­va­si oman maan­sa to­del­li­suut­ta eikä oh­jaa­ja sen jäl­keen men­nyt juu­ri edemmäs ka­laan.

Wall St­reet oli Oli­ver Sto­nen en­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ka ku­va­si oman maan­sa to­del­li­suut­ta eikä oh­jaa­ja sen jäl­keen men­nyt juu­ri edemmäs ka­laan.
S­to­nen oma isä työs­ken­te­li ra­ha­ka­dul­la. Ajan­koh­tai­nen yhä, vaik­ka ker­too vuo­des­ta 1985, jol­loin vain fik­suim­mat suo­ma­lai­set tie­sivät, mikä on sisä­pii­ri­ri­kos. Mut­ta koh­ta tak­si­kus­kit­kin al­koi­vat pu­hua HEX-in­dek­sistä.
Mic­hael Doug­la­sin tai­dol­la luo­ma pörs­si­hain ul­ti­maa­tu­mi Gor­don Gek­ko syn­nyt­ti suo­ra­nais­ta kult­ti­suo­sio­ta mam­mo­na­bis­nek­sen pik­ku­muu­ra­hais­ten pa­ris­sa, vaik­ka oh­jaa­jan tar­koi­tus oli luo­da va­roit­ta­va esi­merk­ki. 1990-lu­vun la­ma, IT-kup­la ja vih­doin 2008 fi­nans­sik­rii­si osoit­ti­vat, kuin­ka to­del­li­suus on ai­na elo­ku­vaa ni­hi­lis­ti­sem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeisesta kuvasta kärsineeseen DVD-versioon verrattuna laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 45 min. mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita, ohjaajan intro, poistettuja kohtauksia ja kaksi traileria. (PS)
12/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy