Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taistelu kultaisesta taljasta

Jason and the Argonauts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­hos­te­mies Ray Har­ry­hau­se­nin epäi­lemättä pa­ras elo­ku­va.

Te­hos­te­mies Ray Har­ry­hau­se­nin epäi­lemättä pa­ras elo­ku­va. Ja­son ja kul­tai­nen tal­ja on van­ha­nai­kai­nen, naii­vi ta­ri­na, jon­ka sydän on kul­taa. Luu­ran­ko­mies­ten hyökkäystä pi­detään klas­si­se­na stop­mo­tion-koh­tauk­se­na, mut­ta kyllä staat­ti­suu­des­taan huo­li­mat­ta Ta­los, Ro­dok­sen ko­los­sis­ta vai­kut­tei­ta saa­nut jät­timäi­nen prons­si­mies, on vai­kut­ta­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Monoääni ohjataan erinomaisesti keskikaiuttimeen. Yllättävän hyvä kuva näin vanhaksi rainaksi. Ehkä hieman parempi kuin R1-versio. Joitakin huonoja kohtia tietysti, mutta suuri askel VHS-versioon verrattuna. R1:ssä on toisella puolella 1.33:1-kuvasuhde, joka tarjoaa ainakin ruudun yläosassa enemmän informaatiota. Tämän huomaa Talos-kohtauksessa: jätti mahtuu kokonaan ruudulle. Widescreen-versio on matted eli sitä on hieman rajattu. Alkuperäinen teatterisuhde oli 1.85:1, joka rajattiin elokuvan academy 1.37-kuvaussuhteesta. R2-versio on bonuksissa parempi levy kuin jenkkiversio, sillä se sisältää 58 min. dokumentin Harryhausenista. Molemmissa on 10 min. John Landisin tekemä haastattelu mestarista ja traileri. Eli tosifanin pitää hankkia molemmat versiot! (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy