Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard – Vain kuolleen ruumiini yli

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

John McC­la­ne – tut­tu ni­mi.

John McC­la­ne – tut­tu ni­mi. Die Har­din voi­ma on siinä, että sen voi kat­soa so­pi­vin vä­lia­join täy­sin su­ju­vas­ti. Selvä toi­min­tak­las­sik­ko. NY-cop näyttää ir­lan­ti­lais­ver­taan vas­tus­ta­mal­la yk­sin ja avo­ja­loin pil­ven­piirtäjään pe­siy­ty­nyttä hi­tech-kop­laa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. LFE- ja takakaiuttimet ovat jykevässä käytössä. Teräksen kirskunta koettelee hammasjuurissa asti. Anamorfisena teksti menee ruudun yli. Traileri, featurette, biografeja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy