Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Step Up

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203709EAN: 6438044128550

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kaa­van mu­kai­nen tans­sid­raa­ma ko­vik­ses­ta, jo­ka tans­si­kou­lus­sa yh­dys­kun­ta­pal­ve­luaan suo­rit­taes­saan löytää it­sel­leen pait­si tans­si­pa­rin myös uu­den suun­nan elämäl­leen.

Kaa­van mu­kai­nen tans­sid­raa­ma ko­vik­ses­ta (C­han­ning Ta­tum), jo­ka tans­si­kou­lus­sa yh­dys­kun­ta­pal­ve­luaan suo­rit­taes­saan löytää it­sel­leen pait­si tans­si­pa­rin myös uu­den suun­nan elämäl­leen. Draa­ma pie­ni­ne krii­sei­neen ja tans­sinäytök­si­neen tu­lee jo selkä­ran­gas­ta, mut­ta kes­kiön hah­mois­ta on sil­ti help­po vä­littää ja ta­pah­tu­mat sol­ju­vat tai­dol­la. Sa­ve the Last Dan­ce — jo­ka löy­tyy­kin toi­sen kä­si­kir­joit­ta­jan aiem­mis­ta me­rii­teistä — on lo­pul­ta pa­rem­pi ja myös kos­ket­ta­vam­pi elo­ku­va, mut­ta on­nis­tu­nut ja ilah­dut­ta­van vähä­konf­lik­ti­nen myöhäis­tei­nid­raa­ma tämä on.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen hailakka mutta puitteiltaan viitseliäs kuva, ja elävä ääniraita, jonka vahvin osa-alue on tunnelmallinen musiikkiraita. Ekstroissa making of (5 min.), mokia (2 min.), poistettuja kohtauksia (yht. 4 min.), neljä musiikkivideota, MySpace.com -tanssivideoita (yht. 17 min.) ja niiden arviointia (5 min.). (IJ)
02/05/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy