Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narrilaiva

Ship of Fools 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72251EAN: 5051160200415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­he­ri­ne An­ne Por­te­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va draa­ma ryhmästä kir­ja­via hah­mo­ja mat­kal­la luk­sus­ris­te­lijällä Mek­si­kos­ta Sak­saan vuon­na 1933.

Kat­he­ri­ne An­ne Por­te­rin ro­maa­niin pe­rus­tu­va draa­ma ryhmästä kir­ja­via hah­mo­ja mat­kal­la luk­sus­ris­te­lijällä Mek­si­kos­ta Sak­saan vuon­na 1933. Mat­kus­ta­jien löyhäs­ti yh­teen ni­vou­tu­vien ta­ri­noi­den on tar­koi­tus ku­vas­taa maail­maa pie­nois­koos­sa — tämän vuok­si mu­ka­na on enemmän ja vä­hemmän hie­no­va­rai­sia viit­tauk­sia eri kan­sa­lai­suuk­siin ja suo­ra­nai­sia en­nus­tuk­sia tu­le­vaan maail­man­so­taan liit­tyen. Mie­len­kiin­toi­nen ase­tel­ma kui­ten­kin kär­sii las­kel­moi­dus­ta, jo­pa jäl­ki­vii­sas­te­le­vas­ta alasä­vystä, ja lo­pah­taa lo­pul­li­ses­ti it­se draa­man kui­vues­sa ko­koon. Pal­kit­tiin kah­del­la Os­ca­ril­la ku­vauk­ses­ta ja la­vas­tuk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, miellyttävän jäsentynyt mustavalkokuva, joka onnistuu säilyttämään tarkkuutensa lievästä kohinasta ja roskasta huolimatta. Monoääni toistaa dialogin selkeästi ja säröittä. Ekstraton. (IJ)
28/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy