Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuhoparvi

The Swarm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­tast­ro­fis­pek­taak­ke­lien kon­ka­rin Irwin Al­le­nin tuot­ta­ma ö-­luo­kan elo­ku­va tap­pa­ja­me­hiläi­sistä, jot­ka ta­voit­te­le­vat maail­man­lop­pua.

Ka­tast­ro­fis­pek­taak­ke­lien kon­ka­rin Irwin Al­le­nin tuot­ta­ma ö-luo­kan elo­ku­va tap­pa­ja­me­hiläi­sistä, jot­ka ta­voit­te­le­vat maail­man­lop­pua.
Täh­tiä on kuin me­hiläi­siä: Mic­hael Cai­ne, Ric­hard Wid­mark, Hen­ry Fon­da, Jo­se Fer­rer, Ric­hard Cham­per­lain, Oli­via de Ha­vil­land.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja yllättävän elävä ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentti Inside the Swarm ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy