Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Anchorman 2 - The Legend Continues

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112710217

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jal­la pii­pah­ta­nut Ron Bur­gun­dy kerää unel­ma­tii­minsä ka­saan ja haas­taa ko­ko uu­tis­maail­man uu­den 24H-uu­tis­ka­na­van kes­kiyön ank­ku­ri­na.

Poh­jal­la pii­pah­ta­nut Ron Bur­gun­dy kerää unel­ma­tii­minsä ka­saan ja haas­taa ko­ko uu­tis­maail­man uu­den 24H-uu­tis­ka­na­van kes­kiyön ank­ku­ri­na. Mat­ka ta­kai­sin hui­pul­le ja oman per­heen suo­sioon oli­si ke­nel­le ta­han­sa kuo­le­vai­sel­le ki­vik­koi­nen tai­val, mut­ta lap­sel­li­sen jo­kel­te­le­val­le, röyh­keän epä­so­vin­nai­sel­le ja tur­val­li­sen ai­vot­to­mal­le mie­hel­le tämä on ke­peä as­ka­re.
Lu­jaa ja huo­nol­la sih­dillä is­kevä ko­me­dia pe­rus­taa nau­run­sa ä­ly­va­pai­siin kom­ment­tei­hin, mut­ta on­nis­tuu kai­ken meuh­kaa­mi­sen lo­mas­sa ot­ta­maan hie­man kan­taa myös uu­ti­siin viih­teenä ja uu­tis­kor­po­raa­tioi­den taus­tao­mis­tuk­siin. Ko­me­dia ei ole edel­li­so­san ta­sol­la, mut­ta haus­kaa on ajoit­tain muil­la­kin kuin vain te­kijöillä. Ca­meoi­den lis­ta on hengäs­tyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, luonteva ja tyylikkään filmimäinen. Hilpeän korni musiikkiraita popittaa kivasti. Ekstroissa tekijöidensä näköinen hupikommenttiraita (mukana päätähdet, ohjaaja ja tuottaja Judd Apatow), lyhyt making of (19 min.), mokia (15 min.), hauska kooste harjoituksista (22 min.) ja viisi poistetuista otoksista käyvää koostetta (yht. 16 min.). Erillisellä ekstralevyllä vielä lisäksi varsinainen making of -dokumentti (46 min.), lisää poistetettuja kohtauksia (10 min.), hengästyttävä määrä vaihtoehtoisia ja pidennettyjä otoksia (91 min.), trailereita ja koosteet esivisualisoinneista (9 min.), koe-esiintymisistä (7 min.) ja Jack Blackin lauluesitys (4 min.). (IJ)
13/06/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy