Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Benefactor

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Mis.LabelKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5705535055635

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Mis.Label) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­himmäi­sensä au­to­ko­la­ris­sa me­nettä­nyt fi­lant­roop­pi yrittää ruok­kia mor­fii­niad­dik­tio­taan ja elää elämänsä uu­del­leen kuol­leen pa­ris­kun­nan tyttä­ren kaut­ta.

Lä­himmäi­sensä au­to­ko­la­ris­sa me­nettä­nyt fi­lant­roop­pi (Ric­hard Ge­re) yrittää ruok­kia mor­fii­niad­dik­tio­taan ja elää elämänsä uu­del­leen kuol­leen pa­ris­kun­nan tyttä­ren kaut­ta.
E­ri­koi­nen elo­ku­va kä­ve­lee nuo­ral­la tril­le­rin ja draa­man vä­lillä. Elo­ku­va kyntää syvällä B-luo­kan tril­le­rei­den suos­sa en­nen kuin tu­lee vetämään hap­pea va­ro­vai­sen toi­veik­kain ver­soin. Kiu­saan­tu­nei­den ti­lan­tei­den tul­kik­si heittäy­tyvä elo­ku­va ei ole us­kot­ta­va, pe­lot­ta­va tai juu­ri kos­ket­ta­va­kaan, mut­ta men­nei­den vuo­sien Ge­re-ad­dik­teil­le tämä on hyvää vie­roi­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
04/08/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy