Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Niagara

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­seph Cot­ten neu­root­ti­se­na, kär­sivänä san­ka­ri­na, Ma­ri­lyn Mon­roe mie­hensä tap­poa suun­nit­te­le­va­na vai­mo­na.

Jo­seph Cot­ten neu­root­ti­se­na, kär­sivänä san­ka­ri­na, Ma­ri­lyn Mon­roe mie­hensä tap­poa suun­nit­te­le­va­na vai­mo­na. Ka­na­dan puo­lei­sil­la Nia­ga­ran pu­touk­sil­la käy­neet in­nos­tu­vat jo pelkästä miljöön tai­ta­vas­ta käytöstä, muil­le riittää hie­no hitch­cock­mai­nen tun­nel­ma.
Sisäl­tyy ko­koel­maan Ma­ri­lyn Mon­roe teh Dia­mond Col­lec­tion.

Kuva, ääni & ekstrat

Komeasti siivottu värikuva. Vaikeimmissa paikoissa on vain hieman kuvakohinaa. Ekstroissa restauraatiovertailu, stillejä ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy