Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pixels

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162354178

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Mai­net­taan su­la­vam­pi ka­tast­ro­fi­ko­me­dia en­ti­sistä vi­deo­pe­li­mes­ta­reis­ta, joi­den hyö­dyttö­mistä tai­dois­ta tu­lee elintär­keitä kun ava­ruu­so­liot hyökkäävät maa­han 80-­lu­vun pe­li­hah­moi­na.

Mai­net­taan su­la­vam­pi ka­tast­ro­fi­ko­me­dia en­ti­sistä vi­deo­pe­li­mes­ta­reis­ta, joi­den hyö­dyttö­mistä tai­dois­ta tu­lee elintär­keitä kun ava­ruu­so­liot hyökkäävät maa­han 80-lu­vun pe­li­hah­moi­na.
Kie­li­pos­kes­sa ja löy­sin ran­tein väsät­ty viih­dy­ke sol­juu odo­tuk­sia pa­rem­min maa­liin­sa ja mat­kan var­rel­la useam­pi pie­ni vit­si toi­mii kek­se­liääs­ti. Adam Sand­le­ril­le epä­tyy­pil­li­ses­ti alapää­huu­mo­ri­kin on tällä ker­taa jä­tet­ty pois. Elo­ku­va mais­tuu pit­ki­te­tyltä ly­hy­te­lo­ku­val­ta, missä sen juu­ret myös ovat, mut­ta nos­tal­gia­hen­ki­nen sir­kus toi­mii sil­ti viih­dyttäväs­ti. Oh­jaa­ja Ch­ris Co­lum­bus­ta (mm. Yk­sin ko­to­na, Mrs. Doubt­fi­re ja kak­si Har­ry Pot­te­ria) lie­nee kiittä­mi­nen siitä, että tämä­kin kes­ken­kas­vui­nen seik­kai­lu toi­mii.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva naittaa hyvin yhteen kepeästi modernisoidut videopelit ja Toronton lainaamat todelliset kuvauspaikat passeliksi spektaakkeliksi ja suuren luokan vitsiksi. Jälki on terävää, värikylläistä ja tehosekoittimen kovimmillakin kierroksilla hallittua. Napakka ääniraita emuloi passelisti Independence Day:tä ja muita moderneja katastrofiviihdykkeitä, mutta tavoite on jatkuvasti hupailussa ei hurjistelussa.

Ekstrat

Ekstroissa musiikkivideo, kuvagalleria ja suppeat koosteet elokuvan Pac-Manista (5 min.), Donkey Kongista (4 min.), Centipedestä (4 min.), Galagasta (4 min.), Dojo Questistä (4 min.), Q*Bertistä (3 min.), professori Toru Iwatanin roolista (2 min.) ja fanin pikkuroolista (2 min.). Elokuva on julkaistu myös 3D-versiona, jossa erityisesti pelihahmojen reunojen 2D-henkisten varjostusten toteutus 3D-maailmassa voi olla pieni haaste, mutta muutoin tietokoneella luodut kuutiohahmot toiminevat hyvin. (IJ)
29/12/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy