Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kaunotar ja Hirviö - Diamond Edition

Beauty and the Beast 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1991Kesto: 91/85 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 97713EAN: 8717418250003

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­dut ovat psy­ko­lo­gis­ten teo­rioi­den par­hai­ta tem­mel­lys­kent­tiä, eikä Kau­no­tar ja Hir­viö tee poik­keus­ta.

Sa­dut ovat psy­ko­lo­gis­ten teo­rioi­den par­hai­ta tem­mel­lys­kent­tiä, eikä Kau­no­tar ja Hir­viö tee poik­keus­ta. Per­soo­nan hy­viä ja huo­no­ja puo­lia ku­vaa­va ker­to­mus pe­rus­tuu an­tii­kin myyt­tei­hin ja myö­hem­piin kan­san­ta­ri­noi­hin, vaik­ka rans­ka­tar Jean­ne-Ma­rie de Beau­mon­tia pi­detään sen kir­joit­ta­ja­na. Myös Grim­min vel­jek­set si­vu­si­vat ai­het­ta.
E­lo­ku­va­tai­teen suu­ri ru­noi­li­ja Jean Coc­teau te­ki oman näy­tel­lyn ver­sion­sa he­ti toi­sen maail­man­so­dan jäl­keen. Myös Dis­neyn ani­maa­tio­na se oli suu­ri ta­paus, jo­ka yh­dis­ti Broa­dwayn mu­si­kaa­li­tyy­lin Dis­ney-yh­tiöl­le lä­hei­seen klas­si­seen me­lod­raa­maan, jos­sa hyö­dyn­net­tiin goot­ti­lai­sen tum­mia sä­vyjä.
Kol­men le­vyn Dia­mond Edi­tion sisältää BD- ja DVD-ver­siot. Jo aiem­min jul­kais­tun juh­la­jul­kai­sun ta­paan le­vyil­le on tal­len­net­tu teat­te­ri­ver­sio­ta 6 min. pi­tem­pi Spe­cial Edi­tion –­ver­sio, jo­ka sisältää lau­lun Taas kun oon ih­mi­nen. Lisäk­si mu­ka­na on ku­va ku­va -toi­min­noil­la va­rus­tet­tu ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Varsinkin BD-versio näyttää ja kuulostaa referenssitasoiselta. Dubbaus suomeksi soi DEHT5.1-ääniraidan kautta. Ekstroissa kommenttiraita, laula mukana -osio, 28 min. poistettuja kohtauksia introin, pelejä, kaksi musiiikkivideota, 54 min. dokumentit, kaksi traileria ja neljä tv-mainosta. (PS)
11/11/2010

Traileri

Näytä traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy