Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Niagara

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1953Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 1.33
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112705312

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likäs Hitch­cock-­hen­ki­nen jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka mat­kaa viettämään yh­dis­tet­tyä työ- ja hää­mat­kaa Ka­na­dan­puo­lei­sil­le Nia­ga­ran pu­touk­sil­le, mut­ta pää­tyy si­vus­ta­kat­so­jik­si toi­sen pa­rin vä­lien­sel­vit­te­lyssä.

Tyy­likäs Hitch­cock-hen­ki­nen jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka mat­kaa viettämään yh­dis­tet­tyä työ- ja hää­mat­kaa Ka­na­dan­puo­lei­sil­le Nia­ga­ran pu­touk­sil­le, mut­ta pää­tyy si­vus­ta­kat­so­jik­si toi­sen pa­rin vä­lien­sel­vit­te­lyssä. Miljöö on ko­mea ja sitä osa­taan käyttää hy­vin pait­si ta­pah­tu­mien taus­ta­na myös nii­den kul­jet­ta­ja­na.
Ma­ri­lyn Mon­roe saa pe­tol­li­se­na nai­se­na luon­nol­li­ses­ti osak­seen pal­jon kat­sei­ta ja ihai­lua. Ta­ri­nan to­del­li­nen san­ka­ri­tar on kui­ten­kin Jean Pe­ters, jo­ka ei käyn­nistä ta­pah­tu­ma­ket­jua, mut­ta on sen var­rel­la ai­van avai­na­se­mas­sa. Ta­ri­nan mie­het sitä vas­toin jäävät tällä ker­taa ihan oi­keu­te­tus­ti sta­tis­teik­si. Na­pak­ka, tyy­likäs ja ma­kean kou­kut­ta­va jännä­ri ei pal­jas­ta kort­te­jaan liian hel­pos­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on hehkeän lämminsävyinen ja kiitettävän jäsentynyt. Niagaran putoukset piirtyvät yhtä komeasti kuin luonnossakin ja muutoinkin jälki on ilahduttavan jäsentynyttä ja moitteettoman vakaata. Hivenen puuterimainen, mutta tämä on helppo unohtaa. Hillitty, mutta tunnelmallinen ääniraita säestää tapahtumia mukavasti. Ekstroissa tämän ja muiden Monroe-elokuvien trailereita. (IJ)
04/11/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy