Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hangover Part III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895023587

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­mea kank­ku­nen il­mes­tyi neljä vuot­ta sit­ten.

Kaa­mea kank­ku­nen il­mes­tyi neljä vuot­ta sit­ten. Nyt on edet­ty toi­seen jat­ko-o­saan, ikä­ra­ja alen­tu­nut yh­dellä vuo­del­la ja val­tion tar­kas­tun­nu­me­ro jää­nyt le­vyn ta­ka­kan­nes­ta.
Juu­ri mikään muu ei sit­ten ole muut­tu­nut. Tai sen ver­ran, että sar­jan jat­ko-o­sia ovat al­ka­neet mie­he­nal­ku­jen si­jaan suo­sia nuo­ret tei­ni­tytöt. Us­ko­ma­ton­ta, mut­ta tot­ta.
Tällä ker­taa ne­lik­ko läh­tee viemään jä­se­nistään hul­luin­ta eli par­ras­kas­ta Ala­nia (Zach Ga­li­fia­na­kis) hoi­to­lai­tok­seen, kun mie­lia­lalääk­keet ovat jää­neet ot­ta­mat­ta pa­rin kuu­kau­den ajan. Reis­su jää ly­hyek­si, kun sinänsä mai­nio ho­mo­gangs­te­ri Les­lie Chown (Ken Jeong) as­tuu taas ja­ka­jak­si pan­nen pe­lin uu­sik­si. Elo­ku­va on ajoit­tain haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 24 min. dokumentit, 2 min. poistettuja kohtauksia ja 8 min. epäonnistuneita kohtauksia. Mukana on mahdollisuus digikopioon. (PS)
12/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy