Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

21 Bridges

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080P 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169003016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kos­ton en­ke­lin vii­tan selkäänsä saa­nut tiuk­ka et­sivä ryh­tyy jah­taa­maan kah­dek­san po­lii­sia tap­pa­nei­ta mie­hiä Man­hat­ta­nin yössä.

Kos­ton en­ke­lin vii­tan selkäänsä saa­nut tiuk­ka et­sivä (C­ha­dwick Bo­se­man yh­dessä vii­mei­sistä roo­leis­taan) ryh­tyy jah­taa­maan kah­dek­san po­lii­sia tap­pa­nei­ta mie­hiä Man­hat­ta­nin yössä.
Na­pa­kas­ti al­ka­va elo­ku­va tuo he­ti en­si­met­reiltään mie­leen elo­ku­vat "Heat" ja "16 Blocks", mut­ta on tun­nel­mal­taan myös elo­ku­vien "T­rai­ning Day" ja "Neu­vot­te­li­ja" hen­gen­hei­mo­lai­nen. Ti­mant­ti­nen al­ku hii­puu vä­hi­tel­len kes­kin­ker­tai­sen hyväk­si ku­jan­juok­suk­si, jon­ka skoop­pi tun­tuu mo­nin pai­koin am­pu­van reip­paas­ti yli, mut­ta ko­ko­nai­suus on sil­ti vai­vat­ta viih­dyttävä.
A­ja­tus Man­hat­ta­nin 21 sil­lan ja se­ka­lai­sen määrän mui­ta kul­kuyh­teyk­siä sul­ke­mi­ses­ta on hyvä ja ot­taa ki­vas­ti kai­ku­ja ta­ka­vuo­sien yk­sin­ker­tai­sem­mil­ta ajoil­ta. Val­ta­vat po­lii­si­voi­mat vaa­ti­va ope­raa­tio ei sil­ti elo­ku­vas­sa ole us­kot­ta­va eikä lo­pul­ta edes ta­pah­tu­mien kan­nal­ta mer­kittävä tem­paus. Sa­mas­ta ji­pos­ta oli­si voi­nut saa­da pal­jon enemmän ir­ti, var­sin­kin kun ko­ko elo­ku­va on saa­nut tästä ni­mensä.
Pääo­san Cha­dwick Bo­se­ma­nil­le tämä on yk­si mie­hen vii­mei­sistä elo­ku­va­roo­leis­ta en­nen me­neh­ty­mistä pak­su­suo­len syöpään elo­kuus­sa 2020. Mies te­kee tässä va­kuut­ta­van tiuk­kail­mei­sen roo­li­suo­ri­tuk­sen, jo­ka on omiaan an­ta­maan elo­ku­val­le pa­ri kenkä­ko­koa suu­rem­mat saap­paat toi­min­tajännä­rinä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on tummasävyinen, värikylläinen ja luontevan terävä. Kirkkaat vilkkuvalot pimeydessä, märkä asfaltti, viemäreistä nouseva höyry ja hitaasti lajentuvat verilammikot — tämä on pinnaltaan täydellisen komea moderni film noir -jännäri. Kuvaus on komeaa ja kuva teknisesti tehtäviensä tasalla. Napakka ääniraita luo skarpisti tunnelmaa eikö hellitä läsnäolon tuntua hetkeksikään 90 minuutin aikana.

Ekstrat

Ekstroissa asiallinen kommenttiraita (ohjaaja ja leikkaaja Tim Murrell), poistettuja kohtauksia (3 min.) ja mainoshenkisiä minikoosteita (2 min.). (IJ)
02/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy