Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wonder Boys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kah­mi­nut ai­kui­nen ta­ri­na kir­jal­li­suu­den pro­fes­so­ris­ta ja tämän op­pi­laas­ta.

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kah­mi­nut ai­kui­nen ta­ri­na kir­jal­li­suu­den pro­fes­so­ris­ta ja tämän op­pi­laas­ta. Il­ta-Sa­no­mien krii­tik­ko Tar­mo Pous­su pi­ti vas­taa­not­toa liian­kin myön­tei­senä. Hän oli luul­ta­vas­ti oi­keas­sa, mut­ta tämä on edel­leen haus­ka, pik­ku­fik­su draa­ma/­ko­me­dia. Ei sen enempää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, vakaa kuva. Ääniraita ei juurikaan viljele tilatehosteita, mutta toimii tyylikkäästi. Ekstroissa haastatteluja, upea Pittsburghin interaktiivinen kartta ohjaajan opastamana, viisi musiikkinäytettä ohjaajan spiikkauksilla, elokuvan tunnelmaan vaikuttaneen Bob Dylanin 5 min. esittely, Dylanin J. J. Calen tyylinen musiikkivideo "Things Have Change" ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy