Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Iwo Jima

Sands of Iwo Jima 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

John Way­ne an­sait­si ih­me kyllä en­simmäi­sen Os­car-eh­dok­kuu­ten­sa tästä so­tae­lo­ku­vas­ta, jon­ka suo­la­na ei to­siaan­kaan ole minkään­lai­nen au­tent­ti­suus.

John Way­ne an­sait­si ih­me kyllä en­simmäi­sen Os­car-eh­dok­kuu­ten­sa tästä so­tae­lo­ku­vas­ta, jon­ka suo­la­na ei to­siaan­kaan ole minkään­lai­nen au­tent­ti­suus. Rea­lis­ti­suus kär­sii kai­ken lisäk­si ai­don do­ku­men­tin ja näy­tel­lyn osuu­den epä­suh­das­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ei juurikaan kärsi printtivioista. Selkeä monoraita. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Allan Dwan
Pääosissa: John Wayne
Tarina: Harry Brown James Edward Grant
Kuvaus: Reggie Lanning
Musiikki: Victor Young

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy