Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Wrestler - painija

The Wrestler 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207880EAN: 6416335176084

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sat­tuu vain kehän ul­ko­puo­lel­la –­la­ji­tyy­pissään poik­keuk­sel­li­sen laa­du­kas The Wrest­ler so­pii kuin yk­si yh­teen näyt­te­lijä Mic­key Rour­ken oman työu­ran kans­sa.

Sat­tuu vain kehän ul­ko­puo­lel­la –­la­ji­tyy­pissään poik­keuk­sel­li­sen laa­du­kas The Wrest­ler so­pii kuin yk­si yh­teen näyt­te­lijä Mic­key Rour­ken oman työu­ran kans­sa. 1980-lu­vun nät­ti­poi­ka muut­tui pik­ku hil­jaa kehä­raa­kik­si.
A­me­rik­ka­lai­nen va­paa­pai­ni tu­li suo­ma­lais­lap­sil­le tu­tuk­si 1970-lu­vun Bus­ter-sar­ja­ku­va­leh­den John­ny Puu­mas­ta. Tai­vas­ka­na­vat le­vit­tivät sit­ten Hulk Ho­ga­nien ja kump­pa­nien tais­te­lu­ja seu­raa­val­la vuo­si­kym­me­nellä. Siinä tai­si mennä jo­kin ai­ka, en­nen kuin kat­so­jat hok­sa­si­vat kamp­pai­lu­jen ole­van jär­jes­tet­tyjä, lyön­tien näy­tel­tyjä ja tem­put en­nal­ta har­joi­tel­tu­ja. Ame­rik­ka­lai­sy­leisö ei ole ha­lun­nut ehkä vieläkään myöntää tätä.
Teat­te­rin vas­ta­pai­no­na on ko­va mas­san­han­kin­ta, peh­vaan pii­ki­tettävät ste­roi­dit ja rap­peu­tu­va ter­veys. Kun ar­kielämä ei kier­to­lai­sel­le an­na pe­rus­tur­vaa, mo­nen koh­ta­lo on ko­va.
E­lo­ku­van pää­pa­ri Mic­key Rour­ke ja ek­soot­tis­ta tans­si­jaa esittävä Ma­ri­sa To­mei suo­riu­tu­vat jo­pa hä­kel­lyttäväs­ti sym­paat­ti­sis­ta roo­leis­taan. Ikävä kyllä elo­ku­van lop­pu on epä­tyy­dyttävä, kli­sei­nen ja en­nal­ta-ar­vat­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ohjaaja on tavoitellut dokumentaarista tyyliä. Ekstroissa 42 min. dokumentti ja traileri. (PS)
31/08/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy