Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Secrets of the Furious Five

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 24 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208283EAN: 7332505001507

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kung Fu Pan­dan ly­hyt lisäo­sa ker­too vii­den san­ka­rin ins­pi­raa­tio­naa­li­set ta­ri­nat vä­li­pa­la­muo­dos­sa.

Kung Fu Pan­dan ly­hyt lisäo­sa ker­too vii­den san­ka­rin ins­pi­raa­tio­naa­li­set ta­ri­nat vä­li­pa­la­muo­dos­sa. It­senäi­sek­si elo­ku­vak­si tämä ei tai­vu, mut­ta elo­ku­van näh­neel­le tar­jol­la on viih­dyttävää lisä­taus­tois­tus­ta hah­moil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

2D- ja 3D-osioiden suhde on kääntynyt koko illan elokuvaan nähden päinvastaiseksi, ja vaikkeivat kummatkaan osiot tässä aivan yllä yksityiskohtaisuudessaan elokuvan tasolle on meno vauhdikasta ja näyttävää. Ääniraita on eloisa, musiikkipitoinen ja pirteän tilava. Kattavasti suomeksi tekstitetyissä ekstroissa monenlaista interaktiivista viihdettä lapsille pelien, kung fu -koulun, tanssikoulun ja piirtokoulun muodossa. Lisäksi mukana on kaksi musiikkivideota, dubbausvertailu 12 kielellä, interaktiivinen kiinalainen kalenteri ja koosteet kung fun eläintyyleistä (6 min.), äänisuunnittelusta (4 min.), noodeleiden teosta (4 min.) ja puikoilla syömisestä (3 min.). Iso osa ekstroista on tuttuja Kung Fu Pandan ekstroista. (IJ)
07/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy