Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valasratsastaja

Whale Rider 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106872EAN: 6416335177029

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Uu­si­see­lan­ti­lai­nen draa­ma pie­nestä mao­riyh­teisöstä, jo­ka et­sii uut­ta va­las­rat­sas­ta­jaa, pyhää miestä, jol­la oli­si ky­ky kans­sakäy­mi­seen va­lai­den kans­sa.

Uu­si­see­lan­ti­lai­nen draa­ma pie­nestä mao­riyh­teisöstä, jo­ka et­sii uut­ta va­las­rat­sas­ta­jaa, pyhää miestä, jol­la oli­si ky­ky kans­sakäy­mi­seen va­lai­den kans­sa. Su­vun joh­to­hah­mo, Ko­ro (Rawi­ri Pa­ra­te­ne) voi hyväk­syä uu­dek­si joh­ta­jak­si vain poi­ka­puo­li­sen jäl­ki­kas­vun. Ko­ron lap­sen­lap­si, pääl­liköi­den su­vus­ta pol­veu­tu­va Pai­kea -tyttö (Keis­ha Cast­le-Hug­hes) tais­te­lee isoisänsä sääntöä vas­taan hen­kis­ten ja fyy­sis­ten voi­ma­va­ro­jen­sa ää­ri­ra­joil­la. Us­kon­nol­li­nen, mao­rit­ra­di­tioi­ta kun­nioit­ta­va tai­de­teos häikäi­see myön­tei­syy­dellään ja vi­suaa­li­sel­la kau­neu­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea laajakangaskuva on hieman rakeinen, mutta värit ovat mainiot. DTS on lämmin ja korostaa puhetta. 5.1-raita on kolkompi. Ohjaajan ja leikkaajan kommenttiraidan sekä kuvagallerian lisäksi nähdään suomeksi tekstitettyjä ekstroja: mukana kuvauksissa -dokumentti (27 min.), featurette (11 min.), testikuvauksia (6 min.), poistettuja kohtauksia (9 min.) sekä trailereita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy