Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hamekyttä

Big Momma´s House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toot­sie mus­tas­sa kuo­sis­sa.

Toot­sie mus­tas­sa kuo­sis­sa. Ta­ri­na ei ole us­kot­ta­va, mut­ta haus­ka. Pa­nee har­mit­te­le­maan Mar­tin Law­ren­cen tä­ti­hah­moa, jo­ka oli­si ol­lut it­sessään hyvä – naa­mioi­tu­mis­juon­ta oli­si kan­nat­ta­nut muut­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, pientä rakeisuutta. Modernin äänekäs 5.1-raita. Yllättäen valikoista ei löydykään suomenkielistä tekstitystä. Kommenttiraita, 23 min. dokumentti, ruokaohjelmaa, kaksi poistettua kohtausta kommentein, kaksi musiikkivideota, 6 min. epäonnistuneita otoksia ja mainoksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Raja Gosnell
Pääosissa: Martin Lawrence
Tarina: Darryl Quarles Don Rhymer
Kuvaus: Michael D. O'Shea
Musiikki: Richard Gibbs

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy