Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lord of War

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201150EAN: 5706132363772

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

”A­se­kaup­piaat pe­rivät maan”.

”A­se­kaup­piaat pe­rivät maan”. Huu­mei­ta tai asei­ta, niillä on vielä eroa. Jäl­kimmäi­siä myyvät YK:n tur­val­li­suu­neu­vos­ton py­syvät jä­sen­val­tiot.
Ni­co­las Ca­ge on kuin Ma­fia­vel­jien Ray Liot­ta, jo­ka ker­too mitään pois jättämättä tai tur­hia sur­kut­te­lu­ja lisäämättä, miltä tun­tuu kas­vaa New Yor­kin Pik­ku Odes­sas­sa kan­sainvä­li­sek­si ase­kaup­piaak­si.
Neu­vos­to­lii­ton ro­mah­dus toi val­ta­van asear­se­naa­lin pi­meil­le mark­ki­noil­le. Il­man näitä asei­ta oli­si mo­ni via­ton si­vii­li jää­nyt kuo­le­mat­ta.
Vah­vaa draa­maa ja kä­si­kir­joi­tus­ta ko­van­luo­kan ai­hees­ta. Ker­to­jan käyttö ei ole oma­peräi­sim­piä rat­kai­su­ja, mut­ta sen avul­la kat­so­ja saa tu­kun ko­via fak­to­ja.
Ker­ran­kin elo­ku­va osa­taan lo­pet­taa hy­vin.
Nic Ca­ge kieltäy­tyi ai­koi­naan lap­sia saa­des­saan toi­min­tae­lo­ku­vis­ta. Tämä pro­jek­ti oli lin­jas­sa mo­raa­li­sen rat­kai­sun kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi tukevaa ääniraitaa. Tekninen toteutus on visuaalisesti kekseliään elokuvan tasolla. Ekstroissa kommenttiraita ja traileri. Takakannessa ilmoitetaan väärä NTSC-kesto. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy